9 tipuri de jachete pe care fiecare femeie ar trebui să le dețină

Cu toate avem nevoie de o jachetă sau de câteva straturi extra în fiecare anotimp – pentru a ne proteja de ploaie, frig și, uneori, doar pentru felul în care arată. Unele dintre ele sunt atemporale și potrivite pentru garderoba noastră, de-a lungul întregului an.

Prin urmare, avem nevoie de o listă a diferitelor tipuri de jachete care există și de care fiecare femeie are nevoie în dulapul său. Asta pentru că fiecare dintre aceste geci de damă poate face o diferență în ținuta și silueta noastră.

1. Trenci

Un trench trebuie să fie în fruntea acestei liste sau a oricărei alte liste, atunci când vorbim despre o piesă vestimentară clasică și atemporală pe care fiecare femeie ar trebui să o dețină. Trenciul de culoare bej este cât se poate de elegant și se potrivește cu orice ținută. Vă ține de cald într-o seară de toamnă și vă menține elegantă într-o dimineață de iarnă blândă, dacă trebuie să vă îndreptați spre un brunch. Cele mai multe dintre trenciuri sunt de obicei impermeabile; prin urmare, aveți răspunsul dvs. și pentru zilele ploiase. Puteți să îl purtați peste pulovere și alte elemente de îmbrăcăminte de iarnă și să-l asortați cu orice accesoriu care să vă amplifice ținuta.

2. Geacă de piele

Jachetele din piele sunt la îndemână pentru toate acele momente în care doriți să purtați ceva cool, dar casual. Sau când doriți să fiți elegantă, dar nu doriți să depuneți prea mult efort. Sau pentru toate acele momente în care aveți nevoie doar de un strat extra – jacheta de piele este răspunsul. Vine în mai multe variante decât am putea descrie vreodată și toate arată la fel de sexy – fie că este un model de geci de damă cu nasturi, cu fermoar, deschis sau cu centură. Negrul este aproape sinonim cu jachetele de piele, dar maro, roșu și gri sunt alte alegeri la fel de elegante, atunci când vine vorba de o jachetă moto.

3. Geacă de blugi

Majoritatea listelor nici măcar nu menționează acest articol, atunci când vorbesc despre necesitățile și esențiale de zi cu zi, deoarece presupun că deja dețineți una. O geacă din denim se potrivește cu rochii, blugi și cămăși deopotrivă. Aceste jachete sunt alegeri incredibil de versatile, atunci când vine vorba ținute casual, indiferent de culoarea pe care o alegeți.

4. Jachetă bomber

Jachetele de tip bomber sau biker sunt considerate uber chic, masculine dar și feminine în același timp. Și nu, nu trebuie să le purtați numai atunci când mergeți cu bicicleta sau motocicleta. Acestea au evoluat într-o piesă care trebuie să își găsească locul în dulapul dvs. Se potrivește cu fuste creion, blugi rupți, fuste maxi și pantaloni scurți – și orice altceva la care vă puteți gândi.

5. Geacă matlasată

Jachetele matlasate ating acel echilibru perfect între a vă ține de cald și a arăta cool, în același timp. Aceste geci de damă sunt deosebit de utile toamna și în primele săptămâni de iarnă, o perioadă în care jachetele puffer sunt prea grele, iar jachetele din piele nu sunt suficiente.

6. Jachetă din cașmir sau lână

Dacă vă aflați în climatul temperat, știți că vă pregătiți pentru o iarnă lungă, care va dura mai mult decât v-ați dori. Din moment ce nu putem face prea multe în acest sens, o putem combate prin modă, arătând bine și la temperaturi scăzute. Și, ce modalitate mai bună de a face asta decât cu o jachetă de lână sau cașmir? Alegeți un model în culori neutre, precum bej sau negru, pentru a investi într-o piesă atemporală.

7. Palton

Un palton este versiunea de iarnă a unui trenci – este lung, elegant și este întotdeauna suficient de gros pentru a vă proteja de iernile înghețate. Este una dintre cele mai elegante piese de îmbrăcăminte pe care o poate avea o femeie, iar cea mai bună parte a acesteia este că nimănui nu îi pasă de ceea ce purtați pe dedesubt. Asociați-l cu o eșarfă elegantă din lână și botine până la gleznă.

8. Jachetă din blană artificială

În afară de gecile de damă esențiale, aveți nevoie de articole precum o jachetă din blană artificială, elegantă și feminină, care să vă scoată în evidență, oriunde ați merge. Dacă sunteți în pas cu moda, știți că rozul pudrat, negrul și bejul sunt câteva alegeri evidente de culori, atunci când vine vorba de jachetele din blană artificială. Dar, roșu, galben și albul sunt, de asemenea, alegeri sofisticate și elegante.

9. Jacheta puffy

De la pufoaicele supradimensionate până la jachetele umflate lăsate pe umeri, aceste geci de damă au parcurs un drum lung, de la a fi pur și simplu un element esențial de iarnă. Designeri precum Alexander McQueen continuă să le ducă la un nivel complet nou. O jachetă puffy roșie fără mâneci sau cu manșete strălucitoare este ceva de care are nevoie fiecare femeie în dulapul său, mai ales dacă locuiți în orașe care devin puțin prea reci în timpul iernilor.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite