A furat din cimitir, chiar în perioada sărbătorilor pascale

 

Un bărbat din comuna Obreja a fost reţinut de poliţişti fiind bănuit că a furat mai multe bunuri dint-o clădire aflată în incinta unui cimitir din municipiul Caransebeş.

 

Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată, ieri, 19 aprilie, de către un reprezentant al unei biserici cu privire la faptul că, în perioada 15 – 17 aprilie, persoane necunoscute au pătruns prin forțarea ușii de acces într-o clădire din incinta unui cimitir din Caransebeș. Potrivit reclamantului, din clădirea respectivă ar fi fost sustrase două biciclete, unelte electrice, o scară din aluminiu și trei role de cablu electric.

 

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 29 ani, din Obreja, bănuit de comiterea faptei. „Polițiștii au recuperat o parte din bunurile sustrase, care urmează a fi restituite persoanei vătămate. În cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea tragerii la răspundere penală a persoanei vinovate și recuperării întregului prejudiciu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, Alina Boeru.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite