Bursa generală a locurilor de muncă, în Caraș-Severin

 

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Caraș-Severin anunţă organizarea, în data de 12 mai 2023, a Bursei generale a locurilor de muncă.

 

Evenimentul se va desfăşura la sala Campus Caffe a Centrului Universitar UBB din Reșița, Piaţa Traian Vuia nr. 4, începând cu ora 9, şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

 

Obiectivul principal al Bursei generale a locurilor de muncă, potrivit reprezentanților AJOFM Caraș-Severin, îl reprezintă „creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant. Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursă pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante”. Participarea la acest eveniment este gratuită.

 

Agenţii economici se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin la tel. 0255/212160 sau e-mail: ajofm.cs@anofm.gov.ro în vederea confirmării participării la acest eveniment şi pentru a completa Anexa nr. 1a la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu privire la locurile de muncă disponibile.

 

Explicație foto: Bursa locurilor de muncă – 2019

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite