A murit jurnalista reșițeană Paula Neamțu

O boală necruțătoare i-a curmat viața, la 52 de ani, jurnalistei reșițene Paula Neamțu. S-a stins azi dimineață, pe un pat de spital din Timișoara.

Paula Neamțu a intrat în presă în 1995, făcând parte din echipa care a fondat postul Radio Reșița. A lucrat apoi la Radio Contact și Radio Timișoara, dar avea să se remarce ca reporter al agenției naționale de știri Rompres (Agerpres). A colaborat cu publicații scrise, dar și cu posturi de televiziune, precum TVR Timișoara. Totodată, a fost director al Cancelariei Instituției Prefectului Caraș-Severin și a lucrat în cadrul Serviciului Comunicare din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin.

Paula Neamțu a făcut parte alături de soțul ei, Vasile Neamțu, dintre inițiatorii, în urmă cu opt ani, a manifestării „Presa cărăşeană promovează ia românească şi brâul bănăţean”, acțiune care a devenit încă de la a doua ediție un eveniment de impact regional și chiar național în promovarea portului tradițional din Banatul Montan.

Corpul neînsuflețit al Paulei Neamțu va fi depus în această seară la capela Cimitirului nr. 7 din Reșița, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 13 iunie 2020. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available