A murit Mihai Stepanescu, fost primar al municipiului Reșița

Mihai Stepanescu, primar al Reșiței în perioada 2008-2015, a murit vineri noaptea, la vârsta de 54 de ani.

De profesie inginer silvic, Mihai Stepanescu a ales să facă politică în Partidul Social Democrat, care l-a susținut să ajungă director al Direcției Silvice Caraș-Severin. După ce și-a dat demisia la un moment dat din PSD, în 2008 a candidat ca independendent pentru funcția de primar al municipiului Reșița, câștigând alegerile în două tururi de scrutin. A revenit apoi în politică, în PSD, în 2012 obținând încă un mandat de primar pe listele USL (PSD-PNL), mandat pe care nu a apucat să-l încheie, ca urmare a unui dosar de corupție instrumentat de DNA. În anul 2016 a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare, ceea ce pare că i-a și declanșat această boală incurabilă, pentru ca la doi ani de la eliberare să piardă lupta pentru viață.

Mihai Stepanescu a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă la locuința lui din Timișoara, acolo unde se stabilise după eliberare.

UPDATE

Trupul său neînsuflețit va fi depus azi, 25.01.2020, după ora 18, la Casa Funerară Rostyl din Timișoara. Înmormântarea va avea loc luni, 27 ianuarie, ora 12, în cimitirul din Giroc, a anunțat familia îndoliată.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available