A plouat cu sancțiuni pentru șoferii indisciplinați. Aproape 300 de amenzi în 3 zile

 

Polițiștii cărășeni au desfășurat acțiuni de control, în perioada 24-26 februarie, pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

 

289 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 83.000 de lei au aplicat polițiștii cărășeni pentru încălcarea normelor rutiere în vigoare, în urma acțiunilor pe care le-au derulat în trafic pe drumurile publice din județ, la sfârșitul săptămânii trecute.

 

Aproape jumătate dintre amenzi – 137 – au fost date pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. Șapte dintre șoferi, care au depășit viteza legală cu peste 50, respectiv peste 70 km/h, și 13 care nu au respectat regulile privind depășirea au fost sancționați și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Ca măsură complementară, au fost reținute în vederea suspendării 21 de permise de conducere și au fost retrase nouă certificate de înmatriculare.

 

Nici pietonii nu au fost iertați de către polițiști, 19 persoane care au traversat strada prin locuri nepermise fiind sancționate cu amendă sau avertisment.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite