A vrut să dea lovitura la pariuri sportive… fără să joace

 

Un bărbat de 32 de ani din Reșița a fost reținut de polițiști, fiind bănuit că săptămâna aceasta, în noaptea de 2 spre 3 mai, a încercat să comită o tâlhărie într-o agenție de pariuri sportive de pe Calea Caransebeșului.

 

Sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița, polițiștii au efectuat, în cursul zilei de astăzi, două percheziții domiciliare la adrese frecventate de un bărbat de 32 de ani pe care l-au identificat ca fiind autorul unei tentative de tâlhărie.

 

„Bărbatul este bănuit că în noaptea de 2 spre 3 mai, la ora 01.00, ar fi intrat într-o agenție de pariuri sportive din zona Calea Caransebeșului, ar fi prins-o de mână pe angajată și ar fi împins-o în interiorul agenției, cerându-i să-i dea banii din seif. În momentul în care femeia i-ar fi cerut unei persoane cu care vorbea la telefon să sune la 112, bărbatul ar fi părăsit locația și ar fi dispărut într-o direcție necunoscută. În urma investigațiilor efectuate polițiștii l-au identificat pe bărbat”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. În cursul zilei de mâine acesta va fi prezentat procurorului de caz, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

foto-simbol

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite