Acatist la Atanasie. Mocioalcă a primit dezlegare de pe Muntele Athos să se lipească de un mandat de senator

Deputatul de Caraș-Severin Ion Mocioalcă s-a întors vizibil emoționat de pe Muntele Sfânt, unde starețul Schitului Românesc Prodromu și toți ceilalți călugări l-au întâmpinat cu înalte semne de prețuire pentru sprijinul adus eforturilor lor, aflăm dintr-un comunicat. Mocioalcă n-a călcat pentru prima dată pe Athos, dar niciodată nu s-a întors cu o mai mare satisfacție sufletească. Pentru că a fost unul dintre principalii inițiatori ai amendamentului prin care Legea 114/2007 a fost modificată, în sensul majorării sumei anuale alocate de stat schitului românesc de pe Muntele Athos de la 250.000 de euro la 960.000 euro, deputatul de Caraș-Severin a primit de la părintele Atanasie neprețuita Diplomă de Excelenţă. Genul ăla de diplomă pe care, oricât de ticălos ai (sau n-ai) fi, o poți primi dacă ești însoțit în pelerinaj de un bejerițar larg la pungă. La o pungă fără fund, legată la conturile instituțiilor publice din parohia smeriților lui Mocioalcă. (Hurdu Zeul Luminii)

N.R. Informație în exclusivitate pentru susținătorii lui Mocioalcă: La alegerile parlamentare din decembrie 2020, numele deputatului PSD (fost PRO România, fost PSDragnea) Ion Mocioalcă va apărea în buletinele de vot pentru Senat.

 

*Rubrica Caterincă pă bune, rele și lovele este un pamflet. Chiar dacă nu pare. Și chiar dacă uneori conține informații sută la sută reale.
Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite