Telekom a încercat să restaureze o clădire cu risc de prăbușire… cu vopsea roz. Primarul Popa i-a arătat cartonașul galben!

Zilele acestea au circulat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu clădirea vechii Poște din Govândari, cea de lângă Cinematograful Dacia, care a fost vopsită într-o culoare țipătoare rău.

Pe vremuri, chiar primarul Ioan Popa explica faptul că ar fi dorit să mute o parte din birourile Primăriei aici și, în loc de plata chiriei, să reabiliteze clădirea. Numai că această clădire nu are o rezistență foarte bună și este cu risc de prăbușire, așa că investiția ar fi fost mult prea mare pentru buzunarul Primăriei, care a căutat alte locații.

În tot acest timp, Telekom ne-a lăsat să vedem cum, zi de zi, starea clădirii se înrăutățește, până zilele trecute când s-au gândit ca acele ample lucrări de rezistență și punere în siguranță a clădirii să fie înlocuite cu o simplă spoială roz, culoarea trustului Telekom.

Numai că spoiala s-a dovedit extrem de costisitoare, căci, după postările oamenilor, primarul Ioan Popa s-a sesizat, iar Primăria Reșița a aplicat proprietarului o amendă de 5000 de lei și obligația de a schimba culoarea țipătoare cu una care să se încadreze în registrul arhitectural al zonei. Clădire care, tot la propunerea lui Ioan Popa, este și supraimpozitată cu 500% pentru starea deplorabilă în care se află.

Încă două-trei spoieli de-astea și Primăria mai că ar putea lua clădirea gratis…

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite