Suntem prezenți și pe

Sport

Pariu că nu-i lucru curat la CSM Reșița? Ioan Popa: „La fotbal există suspiciuni privind aranjamente la meciuri”

Publicat cu

în

Evoluţiile oscilante din actualul sezon ale fotbaliştilor de la CSM Reșița ridică serioase semne de întrebare în privinţa corectitudinii cu care unii jucători şi-au apărat şansele.

E ciudat să joci atât de bine în deplasare şi atât de prost acasă, este de părere primarul Ioan Popa, care bănuieşte că mafia pariurilor ar putea fi în spatele „accidentelor” de pe teren propriu.

„Salariile în fotbalul din Liga a II-a se duc undeva între 1000 şi 2000 de euro pe lună, net. Cam asta e media salarizării fotbaliştilor. Această «ciupercărie» de case de noroc, de case de pariuri care au împânzit România în ultimii 5-6 ani, şi ştiţi foarte bine că la Reşiţa ne luptăm cu aceste case de pariuri, pun presiune foarte mare pe sportivi, şi există suspiciuni de aranjamente de meciuri. Adică, extrag trei-patru jucători din lot şi, dacă este cotă de 7:1, 8:1… La ultima etapă de acasă, când am pierdut cu Târgu Jiu, aveau cotă de 8:1. Dacă ne băteau, cine punea pe ei la pariuri lua de opt ori suma mizată. Păi, cine pune 10.000 de euro şi ia 80.000, gândiţi-vă ce înseamnă asta în bugetul unui fotbalist. E trist, realitatea asta dură, dar cred că aici ar trebui să ne implicăm mai mult, să identificăm dacă nu cumva aceasta este una din cauzele pentru care se întâmplă aceste «accidente», pentru că vă mai spun ceva: noi am câştigat afară şi am pierdut acasă. Culmea, adică am fost atât de buni afară şi atât de proşti acasă? Sunt lucruri care nu se leagă logic. Dar facem câteva cercetări şi o să vă dau informaţii în următoarea perioadă”, a declarat primarul Ioan Popa în cadrul unei intervenţii la Radio Reşiţa.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate5 ore în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile7 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate8 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate9 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație10 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate14 ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitate17 ore în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politică18 ore în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sporto zi în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Turismo zi în urmă

Cele mai lungi chei din țară se află în Caraș-Severin. „Zecile de cascade și sutele de peșteri și avene nu sunt întâmplătoare”

Cele mai citite