UPDATE. CSM Reșița are un nou antrenor principal

Conducerea CSM Reșița a ajuns la o înțelegere cu Alin Minteuan, care este noul antrenor al echipei rosso-nera, a anunțat în urmă cu câteva minute clubul din Valea Domanului.

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani vine la echipa noastră după ce a antrenat la nivel de Liga 1, unde a reușit performanțe notabile alături de CFR Cluj, cu care a câștigat campionatul de 4 ori fiind antrenor secund al lui Dusan Uhrin, Antonio Conceicao, Andrea Mandorlini și Sorin Cârțu. După plecarea lui Antonio Conceicao, Alin Minteuan a fost numit antrenor principal al echipei CFR Cluj, perioadă în care a obținut 5 victorii din 5 meciuri disputate, până la revenirea lui Dan Petrescu, cu care a câștigat din nou Campionatul României. De asemenea, acesta a fost atât antrenor principal, cât și antrenor secund la partide disputate de CFR Cluj în meciuri din Champions League”, este prezentarea făcută noului antrenor principal al CSM Reșița de către conducerea clubului.

Președintele Cristi Bobar urmează să revină cu detalii despre contractul încheiat între CSM Reșița și Alin Minteuan: perioadă, obiective etc.

UPDATE, ora 16.00

Oficialii grupării reşiţene informează că înțelegerea cu Minteuan se va întinde cel puțin până în vară, deci până la încheierea actualei ediții de campionat. Obiectivul imediat este menținerea CSMR în liga secundă. Alin Minteuan conduce chiar în această după-amiază primul antrenament al rosso-nerilor, care se pregătesc pentru deplasarea de sâmbătă, când va juca la CS Mioveni.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite