ACS Banat Girls, la primul succes în deplasare! Fetele din Banat au învins la Constanţa

Echipa de fotbal feminin ACS Banat Girls a făcut uitate eşecurile din debutul campionatului. Victoria obţinută pe teren propriu în etapa trecută contra formaţiei din Baia Mare a dat aripi echipei reşiţene, care îşi trece acum în cont încă trei puncte preţioase, cucerite de această dată în deplasare.

În runda intermediară desfăşurată miercuri, elevele antrenorului Daniel Amariei au învins la limită pe terenul formaţiei Selena Constanţa, unicul gol al meciului fiind reuşit de Adelina Ion în minutul 5. Diferenţa minimă de pe tabelă nu reflectă însă cele întâmplate pe gazon. ACS Banat Girls a dominat clar întâlnirea, dar fetelor din Banat le-a lipsit concentrarea la finalizare. La ocaziile avute, ar fi trebuit să învingem la o diferenţă de cel puţin trei goluri, consideră profesorul Amariei.

„După o deplasare extrem de lungă, fetele au intrat foarte motivate în teren, s-a văzut că şi-au dorit foarte mult această victorie. Au jucat foarte bine şi nu au dat nicio şansă echipei adverse, care cred că a terminat meciul fără niciun şut pe poartă. Mai mult decât scorul, mă mulţumeşte jocul foarte bun al echipei. Am avut foarte multe faze, o posesie zdrobitoare şi o bună circulaţie a mingii. În sfârşit, am arătat ca o echipă. Diferenţa mică de scor a fost menţinută doar ca urmare a intervenţiilor portarului advers, şi probabil a unei lipse de concentrare a fetelor noastre la finalizare. Dar cred că putem să dăm vina pe oboseală, după o deplasare atât de lungă. Din punctul meu de vedere, la ocaziile avute, scorul trebuia să fie altul, cel puţin unul de neprezentare. Dedicăm victoria şi colegei noastre Andreea Dumitru, care se reface după o accidentare extrem de urâtă. Victoriile aduc victorii, şi sperăm să facem un meci foarte bun şi în etapa din weekend, când vom întâlni acasă campioana României, Universitatea Olimpia Cluj. Chiar dacă întâlnim cea mai bună echipă, nu ne dăm bătuţi. Ne dorim să facem un joc bun, să punem mingea jos şi să jucăm fotbal. Vrem să profităm de această şansă, deoarece nu întâlneşti prea des o echipă de Champions League. Ne mândrim că jucăm acest meci, cred că este un eveniment şi ne dorim să-l tratăm ca atare”, a declarat Daniel Amariei.

Meciul ACS Banat – Universitatea Olimpia Cluj, joc din etapa a 6-a a Ligii I de fotbal feminin, se va disputa duminică, de la ora 11.00, pe terenul sintetic din Valea Domanului.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite