Cannabis la borcan în Caraș-Severin! Că tot e toamnă, fiecare pune la borcan ce are… nevoie [FOTO]

O amplă acțiune de destructurare a unei rețele de trafic de droguri a fost pusă la cale ieri de către procurorii DIICOT, fiind percheziționate 17 locații din Timiș și Caraș-Severin.

Cum toamna toată lumea pune murături, zacuscă sau dulceață la borcan, câțiva cărășeni mai inspirați s-au gândit să umple borcanele cu iarbă.

„În cauză s-a reţinut faptul că, începând cu anul 2018, un suspect ar fi distribuit cannabis, ecstasy şi amfetamină pe raza municipiului Timişoara, atât personal, cât şi prin intermediul altor persoane.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a mai stabilit faptul că o parte din cantităţile de cannabis comercializate ar proveni din culturi ilicite înfiinţate pe raza judeţului Timiş. Din aceleaşi culturi, o cantitate ar fi fost colectată de către un alt suspect, care ulterior ar fi transportat-o în Germania, în vederea comercializării.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 9 kilograme de cannabis, 20 de grame de amfetamină, 2 culturi ilicite de cannabis, sumele de 12.000 de lei şi 400 de euro, 9 telefoane mobile şi ustensile folosite la prepararea şi consumul drogurilor”, transmit procurorii DIICOT.

La sediul DIICOT Timișoara au fost duse pentru audieri 13 persoane.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite