Acțiuni de dezinsecție în mediul rural? Da, la Măureni!

Una dintre puținele comune din Caraș-Severin care au anunțat o acțiune de dezinsecție este comuna condusă de primarul Brian Filimon.

Locuitorii din Măureni e bine să știe că începând din 21 iulie, timp de 12 zile, în satele Măureni și Șoșdea se vor efectua acțiuni de dezinsecție terestră. Anunțul a fost făcut de primarul Brian Filimon pe pagina de Facebook, care dezvăluie că dezinsecția se va derula în trei etape, cu autospecialele unei firme specializate. Acțiunea va începe marți, 21 iulie, la ora 21.30.

„Vă aducem la cunoștință faptul că, începând cu data de 21.07.2020, vom demara o acțiune de dezinsecție cu mijloace terestre în comuna Măureni (sat Măureni și Șoșdea). Această dezinsecție se va face în 3 etape, în interval de 12 zile”, este anunțul făcut de edilul comunei cărășene.

Cetățenii din Măureni și Șoșdea sunt asigurați că toate insecticidele utilizate sunt autorizate de Ministerul Sănătății, prin Comisia Națională de Biocide. De asemenea, primarul Filimon își anunță consătenii că, în cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile, lucrările de dezinsecție vor fi reprogramate.

Sursă foto: arhivă FB dezinsecții

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite