Acțiuni de tip „blitz” pe DN 6. Poliţiştii au dat 65 de amenzi în numai două ore

 

Polițiștii cărășeni au desfășurat, duminică după-amiaza, o acțiune de tip „blitz” pe DN 6, în sistem cascadă, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

 

Desfăşurată în intervalul orar 15.30-17.30, acţiunea poliţiştilor rutieri s-a soldat cu 65 de sancţiuni contravenționale în valoare de peste 33.000 lei. Mai mult de jumătate dintre amenzi, 39, au fost încasate de şoferi care au depăşit viteza legală. Alte şapte amenzi au fost acordate pentru efectuarea de depășiri neregulamentare, iar 19, pentru alte abateri.

 

„În urma activităților au fost reținute în vederea suspendării zece permise de conducere, trei pentru depășirea regimului legal de viteză și şapte pentru depășiri neregulamentare. Spre exemplu, unui bărbat de 33 de ani din județul Dolj, care conducea un autocar plin cu pasageri, i-a fost aplicată o amendă de 870 de le şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 60 de zile, după ce a fost înregistrat cu aparatul radar, efectuând depășirea neregulamentară a unui autoturism”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, Alina Boeru.

 

CITEȘTE ȘI: În doar trei ore, 14 șoferi au rămas fără permis de conducere în „cascada” de pe DN 6

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite