Încep lucrările în zona Dealul Crucii din Reşiţa. Traficul rutier va fi restricţionat

 

Restricţiile de circulaţie în zona în zona strada Feroviarului – strada Dealu Mare din Reşiţa vor intra în vigoare luni, 13 martie.

 

Primăria Reşiţa anunţă demararea lucrărilor de modernizare a infrastructurii stradale prevăzute în cadrul proiectului „Lucrări de reabilitare căi de acces pentru extinderea transportului public local, în zona str. Feroviarului – str. Dealu Mare”. Pentru derularea acestor lucrări, începând de luni, 13 martie, vor fi impuse restricţii în trafic.

 

„Se restricționează accesul auto pe strada Feroviarului și pe strada Dealu Mare, cu acces dinspre strada Ștefan cel Mare, inclusiv pe pasajul/podul de acces spre străzile: Nikolaus Lenau, Vârfului, Dealu Crucii și Turturelelor. Pe perioada lucrărilor la drum și la pasajul de trecere, accesul și circulația autovehiculelor se va face prin devierea traficului pe centura ocolitoare a municipiului Reșița”, informează Primăria Reşiţa. Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore.

 

 

„Rugăm toți participanții la trafic, cu precădere locuitorii din zonă, să folosească rutele ocolitoare și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile polițistilor rutier. Mulțumim locuitorilor din zona pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, transmit reprezentanţii Primăriei Reşiţa.

 

Proiectul ce vizează reabilitarea căii de acces strada Feroviarului – strada Dealu Mare, pentru extinderea transportului public în zona Dealul Crucii, are o valoare de peste 3.800.000 de lei.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite