Kuhntop
Inchide

Judetul Caras-Severin pare sa fi scapat de toate problemele, astfel ca sefii administratiei judetene nu mai contenesc din inaugurat festivaluri si petreceri.

Presedintele Consiliului Judetean Caras - Severin continua sa-si sfideze alegatorii si primarii din Valea Bistrei, respectiv pe Luca Malaiescu - Otelu Rosu, Nicolae Beg - Marga, Ion Peia - Obreja, Adorian Solomonesc - Rusca Montana si Romolus Barbescu - Bautar, primari care l-au sustinut la alegerile din 2016 si care isi doresc un acces mai rapid spre drumurile de mare viteza.

Directia de Drumuri Judetene din cadrul Consiliului Judetean Caras Severin a scos la licitatie drumurile aflate in administrare.

Dupa ce nu a reusit nici macar sa varuiasca cladirile pe care le are in administrare, Primaria Resita, sub coordonarea primarului Popa, se apuca de afaceri imobiliare.

Primaria Resita anunta restrictii de circulatie la marginea cartierului Govandari.

Sala de sedinte a Primariei Municipiului Resita a gazduit festivitatea de premiere a asociatiilor inscrise in concursul demarat in luna martie de catre administratia locala.

Soferii care vor sa ajunga in statiunea Secu trebuie sa stie ca in perioada urmatoare drumul va fi inchis.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Rain

7°C

Resita

Rain

Umiditate: 97%

Vant: 11.27 km/h

  • 24 Oct 2017

    Rain 11°C 6°C

  • 25 Oct 2017

    Scattered Showers 10°C 6°C

Curs Valutar

Rieker