În urma disensiunilor aparute ăn filiala județeana a PNL, primarul municipiului Reșița și președintele organizației Municipale renunță la funcțiile deținute la nivel județean. Acesta a trimis un comunicat de presa prin care își explica decizia.

”Având în vedere ultimele evenimente din PNL Caraș Severin, doresc să îmi anunț public demisia din toate funcțiile deținute în Biroul Permanent Județean. Prin acest gest încerc să trag un semnal de alarmă asupra modului în care se iau decizii la nivel județean, doar în cadru restrâns și cu argumente la limita statutului PNL. Consider ca o astfel de abordare afectează grav funcționarea partidului și limitează capacitatea acestuia de a se mobiliza în contextul următoarelor competiții electorale. Din acest moment îmi voi continua activitatea politică în cadrul PNL Reșița, organizație a cărui președinte sunt și în care diferențele de opinie nu au fost și nu vor fi niciodată taxate” declară primarul Municipiului Reșița, domnul Ioan Popa.

Politistii locali din Resita au anuntat ca au aplicat un numar record de sanctiuni in numai o saptamana.

Agentia Nationala de Integritate a declarat in incompatibilitate nu mai putin de trei alesi locali din judet.

Primarul comunei Racasdia risca sa-si piarda functia dupa ce Agentia Nationala de Integritate a declarat ca se afla in incompatibilitate inca din 2012.

Caras-Severinul pare sa fie un magnet pentru oamenii de afaceri dubiosi.

Miercuri, în jurul orei 10:00, în Centrul Civic al Resitei, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ”SEMENIC” al judetului Caras-Severin va organiza si desfasura un amplu exercitiu de cooperare pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de producerea unui seism.

Au ramas doua saptamani pana la expirarea termenului de depunere a declaratiilor de avere si de interese, respectiv 15 iunie 2018.

Primaria Municipiului Resita prin Directia Investitii si Mobilitate Urbana Serviciul Gospodarie Urbana si Mediu, anunta reluarea actiunii de dezinsectie pe raza municipiului Resita.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar