Adoptă un salon! Voluntarii finalizează renovarea Staţionarului 3 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa

 

Campania umanitară „Adoptă un salon”, inițiată la Reşiţa de către Liliana Gherle și susţinută de numeroşi voluntari – persoane fizice, autorități, firme private –, merge mai departe. Ediţia a III-a va demara luni, 8 august.

 

Renovarea de către voluntari a Staţionarului 3 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa a început anul trecut. Pe parcursul a o sută de zile, în perioada mai-septembrie 2021, oamenii de bine mobilizaţi de Liliana Gherle au reuşit să reabiliteze peste 120 de spații – saloane, băi, coridoare –, iar acum sunt aşteptaţi să finalizeze lucrările la Staţionarul 3, respectiv să renoveze parterul şi scara de incendiu. Pentru a duce la bun sfârşit campania, orice ajutor este binevenit: donaţii în bani, materiale sau forţă de muncă.

 

Şantierul va fi deschis luni, 8 august, ora 08.30. „Este momentul să strângem rândurile, să adunăm bănuți. Pentru cine? Pentru ce? Pentru noi toți. Mai devreme sau mai târziu cineva drag nouă, noi înșine sau un străin ajunge la spital. Am promis că împreună cu voi vom termina de renovat Staționarul 3 din Reșița. Am muncit la acest proiect și le mulțumesc partenerilor pentru încrederea acordată. Nu uita că fiecare bănuț contează, fiecare donație înseamnă un pas înainte. Vă așteptăm de luni, 8 august, să munciți alături de noi!”, transmite Liliana Gherle.

 

Donațiile în bani se pot face în contul Asociației „Uniți Reușim” deschis la Raiffeisen Bank Reșița: RO37RZBR0000060023737955.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite