Adrenalină și distracție deasupra Reșiței. Pe Dealul Golului va fi amenajată o zonă de agrement pentru tineri

 

Consilierii locali reșițeni au aprobat în ședința ordinară de ieri, 30 ianuarie, proiectul tehnic pentru investiția ce vizează amenajarea unei zone de agrement tip parc de aventură în vecinătatea stemei de pe Dealul Golului.

 

Instalație de sanie de vară cu o lungime de aproape un kilometru pe traseul de coborâre, 43 de vehicule și o capacitate de 500 de persoane pe oră; două tiroliene în lungime totală de 650 de metri; un turn de agrement cu trei niveluri de cățărare și o capacitate de 90 de persoane – acestea sunt elementele care vor alcătui parcul de aventură ce va fi amenajat pe Dealul Golului. Potrivit proiectului tehnic aprobat în ședința Consiliului Local Reșița de ieri, valoarea totală a investiției este de 20.407.317 lei (cu TVA).

 

„Suntem în discuții cu firme care produc acest gen de instalații de agrement să încercăm să facem un leasing, astfel încât să plătim instalațiile într-o perioadă de trei – cinci ani, ele având și o rată de amortizare foarte rapidă, să nu punem presiune pe primărie. Eu sper ca toate aceste elemente să poată să devină o atracție pentru tineri și să dinamizăm puțin zona centrală a orașului”, a declarat edilul Ioan Popa la finalul ședinței.

 

Explicație foto-simbol: Pista de sanie de vară din Toplița (județul Harghita)

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available