AGA Aquacaraș a aprobat bugetul de venituri și cheltuieli pe 2020

Astăzi, 15 aprilie, s-a întrunit Adunarea Generală a Acționarilor SC Aquacaraș SA, care a avut pe ordinea de zi trei puncte.

Desfășurată la sediul Exploatării Reșița a companiei, ședința a avut pe ordinea de zi următoarele puncte: 1. Revocarea membrilor Consiliului de Administrație ai SC Aquacaraș SA; 2. Alegerea unor noi membri ai Consiliului de Administrație ai SC Aquacaraș SA; 3. Diverse (Aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli pe anul 2020).

Printr-un comunicat de presă trimis de conducerea Aquacaraș, suntem informați că „s-au luat în discuție, cu prioritate, primele două puncte de pe Ordinea de zi. Fiind vorba de interpretarea celor ce decurg din Decizia Civilă Definitivă nr. 102/25.02.2020, a Curții de Apel Timișoara, acționarii au hotărât să amâne luarea unei decizii. Urmează ca, într-o următoare ședință, să se reia discutarea celor două puncte. În ceea ce privește punctul 3  de pe ordinea de zi, a fost aprobat Bugetului de Venituri și Cheltuieli pe anul 2020”.

Amintim că acționarul majoritar al Aquacaraș, deținând aproximativ 65% din acțiunile societății, este Consiliul Județean Caraș-Severin.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite