Alergătorii profesionişti și amatori sunt așteptați la Reșița Stairs Challenge IV. Startul înscrierilor a fost dat!

 

Ediția a IV-a a concursului de alergare pe scări, trasee și poteci „Reșița Stairs Challenge” va avea loc sâmbătă, 30 martie, pe Dealul Golului.

 

Pasionații de mișcare în aer liber sunt așteptați să se înscrie la Reșița Stairs Challenge IV, o competiție ce se adresează atât copiilor cât și adulților, alergători profesioniști sau amatori. Concursul va avea loc pe 30 martie, pe Dealul Golului, și propune două trasee pentru adulți, unul în lungime de 400 de metri, doar urcare, iar celălalt de 13 kilometri, și un traseu – urcare pentru copii. Startul se va da la baza scărilor, vizavi de magazinul Lidl, iar finish-ul va fi La Stemă.

 

 „Traseul Proba scurtă constă într-o tură, este în lungime de 400 m / vertical +110 m, deci doar urcare, aproape integral pe scări, prin pădure, cu plecare aproape din centrul Reșiței, cu finish-ul pe Dealul Golului, în locul de belvedere La Stemă. Proba lungă constă în zece ture, cu o lungime de 13 km +1.200 m, traseu vertical loop cu coborâre pe potecă în circuit până la baza scărilor, deasupra de funicular, finish-ul fiind după tura zece, La Stemă. Pentru proba scurtă traseul este nemodificat față de ediția precedentă, în schimb, la proba cealaltă am lungit puțin traseul, se va coborâ mai mult și se va urca mai mult”, explică Laszlo Kokovics, de la Reșița Trail, organizatorul principal al competiției.

 

Înscrierile se fac accesând: https://racetime.ro/events/95/register. Contribuția este de 50 de lei pentru concurenții de peste 18 ani, iar pentru copii, înscrierea este gratuită.

 

„Concursul este un prilej fain să ne mai  vedem, să schimbăm impresii și nu în ultimul rând să ne măsurăm forțele. Este deschis atât alergătorilor profesionişti, dar mai ales celor amatori având ca obiective creşterea atractivităţii Reşiţei precum şi a proximităţilor, încurajarea unui stil de viaţă sănătos, dezvoltarea unei conştiinţe prietenoase faţă de mediul înconjurător”, spune Laszlo Kokovics.

 

Reșița Stairs Challenge este organizat de Reșița Trail, prin Asociația Bike Attack, cu sprijinul Primăriei Reșița.

 

 

Sursă foto: FB Reșița Stairs Challenge – 2023

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available