Alimentarea cu gaze naturale, sistată azi pe trei străzi din Reșița

Delgaz Grid sistează temporar alimentarea cu gaze naturale pe câteva străzi din Reșița, astăzi, 4 septembrie.

Pentru efectuarea unor lucrări la sistemul de distribuție a gazelor naturale, compania Delgaz Grid anunță că este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale vineri, 4 septembrie, începând cu ora 9.00, pe următoarele străzi din municipiul Reșița: Zadei, Al. I. Cuza și Pinilor. „Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, începând cu ora 13.00”, transmite Delgaz Grid.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale – să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

„Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări”, se mai spune în comunicatul de presă transmis de firma Delgaz Grid.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite