Alimentarea cu gaze naturale, sistată pe 9 străzi din Reșița. Timp de 6 ore

Finalizarea unei lucrări importante de investiţii în municipiul Reșița, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de aproape 3,5 km, necesită sistarea alimentării cu gaze naturale marți, 10 martie, pe mai multe străzi din oraș.

„Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale marți, 10 martie, începând cu ora 09.00, pe următoarele 9 străzi: George Enescu, Nicolae Titulescu, Panseluței, Revoluția din Decembrie, Nicolae Bălcescu, Bielefeld, Eftimie Murgu, Retezat și Alexandru Ioan Cuza. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15.00”, informează reprezentanții Delgaz Grid.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Delgaz Grid regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări. „Investiţia va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din zona respectivă”, mai precizează reprezentanții companiei de gaze..

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite