Alin Minteuan, debut cu stângul pe banca rosso-nerilor. CSM Reşiţa se întoarce fără puncte de la Mioveni

Soarta partidei CS Mioveni – CSM Reşiţa a fost decisă practic în minutul 21, când centralul Viorel Flueran din Craiova a dat o mână de ajutor gazdelor, dictând penalty la o simulare a lui Işfan.

Jucătorul Mioveniului s-a aruncat în careu şi a primit lovitura de pedeapsă, transformată de Bogdan Rusu. Acesta a fost şi singurul gol al unei întâlniri care, după aspectul jocului, se putea încheia cu orice rezultat. Din păcate, Alin Minteuan debutează cu stângul pe banca formaţiei reşiţene, dar orice concluzie privind jocul rosso-nerilor sub comanda noului antrenor ar fi prematură, având în vedere că acesta a avut la dispoziţie doar trei zile pentru a pregăti meciul de la Mioveni.

Preşedintele CSM-ului, Cristian Bobar, apreciază totuşi că în jocul rosso-nerilor se vede o schimbare în bine. „Nu s-a încheiat deloc cum ne-am dorit. Ce să facem, mergem înainte. Cred eu că, din păcate, diferenţa a fost făcută de acel 11 metri. Din tribună nu am văzut foarte bine dacă a fost sau nu penalty, dar e clar că dacă nu era acel 11 metri jocul se îndrepta spre un rezultat de egalitate, care probabil era echitabil, din punctul meu de vedere. Dacă este să fiu realist, jucătorii au avut o atitudine mai bună, cel puţin în a doua repriză. Alin Minteuan se vede că vine de la un nivel superior, le cere jucătorilor nişte lucruri foarte bune, dar ei trebuie să asculte. Chiar am avut o discuţie cu el după meci, are mână liberă la tot ce înseamnă lotul de jucători şi partea sportivă. Alin a venit într-un moment foarte greu pentru echipă, a încercat în două zile să schimbe mult. Am încercat să jucăm fotbal, şi am reuşit în unele momente, dar degeaba dacă rezultatul nu este cel aşteptat. Sper ca şi jucătorii să se trezească odată. Sper!”, a declarat după meci şeful din Valea Domanului.

CSM Reșița: Cobrea – Dudea (cpt.), Dumitraș, D. Ciobanu, C. Lungu, Dat, Laur. Buș, Rob. Boboc, Astafei, Rasoveanu, Matulevicius. Rezerve: Zimmermann – Szijj, Breșneni, Bagherea, Brînzan, Ad. Ilie, Danci, I. Găman, L. Costache

Cu 8 puncte în cont, CSM Reşiţa se menţine pe locul 18 în clasamentul ligii secunde. Pentru rosso-neri urmează două jocuri acasă: în data de 11 noiembrie este programată în Valea Domanului restanţa cu Concordia Chiajna, iar pe 14 noiembrie, în etapa a 12-a, vine la Reşiţa Universitatea Cluj.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite