Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

CSM Reșița a fost învinsă și în al doilea meci oficial din acest an, de această dată în Valea Domanului: 0-1 cu Dunărea Călărași, adversar care se luptă cu șanse reale pentru a intra în play-off.

Unicul gol al partidei a picat în minutul 86, printr-un șut plasat al experimentatului Alami, de la marginea careului. Au avut roș-negrii ghinion? Mai degrabă, nu. Așa-zisul ghinion de a primi gol pe final de meci se datorează norocului de a nu fi încasat alte goluri mai devreme, oaspeții având multe alte șanse de a deschide scorul. „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”, a declarat cu amărăciune antrenorul Alin Minteuan. Care nu găsește explicații pentru jocul elevilor săi: „Nu știu ce se întâmplă în această perioadă. Un semnal de alarmă a fost la meciul de la Miercurea Ciuc, unde nu ne-am prezentat foarte bine. Am intuit ceea ce va urma, deoarece în acea deplasare lucrurile n-au arătat cum trebuie. Din păcate, și la acest meci cu Dunărea am suferit extrem de mult”.

De partea cealaltă, antrenorul Cristi Pustai a îmbinat diplomația cu realismul: „Când dai gol în ultimele minute, este clar că ai un pic de noroc. Dar am controlat jocul în cea mai mare parte a timpului. Starea bună a gazonului ne-a avantajat. M-am bucurat că Alin Minteuan a preluat o echipă de tradiție, sunt convins că, dacă va fi lăsat să muncească, la anul Reșița se va bate pentru promovare”.

După victoria de la Reșița, care plasează Călărașiul pe locurile 3-5, cu 27 de puncte, Pustai are acum grija meciului de joi cu Dinamo, din „sferturile” Cupei României. Reșițenii rămân cu 18 puncte, pe poziția a 13-a, și se pregătesc de un nou meci împotriva uneia din formațiile care se bat pentru zona play-off: Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Gorjenii vin însă și ei după două înfrângeri, tot în fața unor echipe care trag la promovare: 1-2 cu „U” Cluj și 0-4 cu Petrolul Ploiești.

Antrenorul rosso-nerilor i-a trimis ieri în teren pe: Cobrea – Szijj, Dumitraș, Sălcianu, Acka – Buș, Dat (78, Chera), Danci (58, Dulca), Sima (58, Ad. Ilie) – Astafei (78, Matiș), Visnakovs (46, Brînzan). Breșneni, accidentat, nu a putut fi folosit.

Sursă foto: Miruna Maria Mihancea

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite