Alina Stancovici, după adoptarea „Amendamentului Hurduzeu”: „Votul de ieri reprezintă un moment important pentru Spitalul Județean de Urgență din Reșița”

 

Managerul Spitalului Județean de Urgență Reșița, Alina Stancovici, spune că achitarea arieratelor acumulate de-a lungul anilor reprezintă o adevărată gură de oxigen pentru unitatea medicală.

 

Amendamentul depus de deputatul Silviu Hurduzeu la proiectul bugetului de stat pe anul 2023 pentru suplimentarea cu suma de 14,6 milioane lei în vederea achitării arieratelor Spitalului Județean de Urgență Reșița (SJUR) a fost aprobat astfel încât unitatea medicală poate scăpa de povara unor datorii care au afectat grav întreaga activitate.

 

„Votul de ieri reprezintă un moment important pentru Spitalul Județean de Urgență din Reșița: prin amendamentul la Legea bugetului depus de către deputatul Silviu Hurduzeu, mult amenințătoarele arierate nu se mai rostogolesc, afectând în mod grav activitatea unității sanitare. Acest lucru înseamnă pentru spital exact ceea ce înseamnă oxigenul pentru cel care nu mai are aer sau cuțitul care taie lațul strâns în jurul gâtului cuiva în ultimul moment de respirație”, spune managerul SJUR, Alina Stancovici.

 

Aceasta a adăugat că Spitalul Județean de Urgență din Reșița este al întregii comunități și merită salvat pentru că de sănătate avem nevoie cu toții: „Desigur, părerile, ca întotdeauna, rămân împărțite, față de cine a făcut-o ori de ce acum și nu cu alt prilej, dar toate aceste păreri se despartind precum valurile de uscat și trebuie să recunoaștem cu toții că este un moment pe care l-am așteptat și care era absolut necesar. Iar că acest lucru îl are ca artizan pe Silviu Hurduzeu și că a și reușit, înseamnă că i-a păsat de spital, de oameni și de sănătatea lor, chiar dacă unora nu le place ideea! Sănătoși însă, ne place tuturor să fim!”.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available