Modernizarea zonei din spatele Complexului Henn se apropie de final. Lucrările au fost executate de Primăria Reșița și Aquacaraș

 

Demarate în luna octombrie, lucrările de modernizare a străzilor Unirii, Nichita Stănescu și Octavian Goga din zona centrală a Reșiței, în spatele Complexului Henn, sunt aproape finalizate.

 

Lucrările de modernizare a străzilor Unirii, Nichita Stănescu și Octavian Goga, derulate de Primăria Reșița, au inclus reabilitarea trotuarelor și a aleilor, asfaltarea carosabilului, reamenajarea spațiilor verzi și reorganizarea și mărirea numărului de locuri de parcare, de la 40 la 74. Valoarea lucrărilor executate este de peste 600.000 de lei.

 

„Colegii de la Direcția de Întreținere au finalizat asfaltarea pe străzile Nichita Stănescu și Octavian Goga, artere unde canalizarea menajeră a fost refăcută integral cu suportul tehnic și financiar al Aquacaraș SA. Pe strada Unirii s-a finalizat turnarea asfaltului și se amenajează spațiile verzi. Circulația în zonă va fi redeschisă astăzi”, au transmis reprezentanții Primăriei Reșița.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available