Alumni Days – Zilele Absolvenților la Facultatea de Inginerie din Reșița

 

Universitatea Babeș-Bolyai organizează, săptămâna aceasta, cea de-a doua ediție a evenimentului „Alumni Days”, al cărui scop este de a-i readuce pe absolvenți față în față cu profesorii și foștii colegi. La Centrul Universitar UBB din Reșița, acțiunile vor fi găzduite de Facultatea de Inginerie.

 

Alumni Days – eveniment dedicat comunității absolvenților Universității Babeș-Bolyai – vor avea loc în perioada 12-14 mai 2022, scopul fiind, potrivit organizatorilor, „acela de a reda un nou suflu relației instituției cu absolvenții săi, de a le oferi un prilej de revedere, reconectare, de împărtășire a experiențelor din anii studenției și de destindere împreună cu familia în locurile preferate din studenție”.

 

În cadrul Alumni Days 2022, Facultatea de Inginerie din Reșița organizează vineri, 13 mai, începând cu ora 17.00, o serie de evenimente dedicate studenților și absolvenților: Masa rotundă cu tema „Profesiile viitorului” – discuție cu absolvenții și studenții Facultății de Inginerie; „Bibliotecă vie” – invitați: absolvenții și studenții Facultății de Inginerie; vizitarea Muzeului Cineastului Amator și a Muzeului Jocurilor Video din cadrul Centrului Universitar UBB din Reșița. „Participanții la aceste evenimente vor avea ocazia să cunoască absolvenți ai facultății și poveștile lor de succes legate de inserția pe piața muncii și evoluția  profesională”, transmit reprezentanții Facultății de Inginerie din Reșița.

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite