Amenzi de peste 670.000 de lei, de sărbătorile pascale

Aproape 1.500 de politiști, jandarmi, polițiști locali și militari au fost prezenți în teren, în ultimele 3 zile, pentru a asigura ordinea și liniștea publică pe raza județului Caraș-Severin, dar și pentru a verifica modul în care sunt respectate prevederile legale impuse în perioada stării de urgență. 

În ultimele 3 zile, politiștii cărășeni au intervenit la 139 de evenimente, din care aproape o sută au fost sesizate prin numărul unic de urgență 112. În cele din urmă, 376 de persoane au fost amendate, valoarea totală a sancțiunilor contravenționale fiind de peste 670.000 de lei. Aproape jumătate din totalul amenzilor au fost date pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare. Polițiștii au constatat și 12 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, fiind reținute în vederea suspendării 12 permise de conducere. Din fericire, pe drumurile din județ nu au fost înregistrate accidente rutiere grave în această perioadă.

„În continuare, politiștii cărășeni împreună cu reprezentanții celorlalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice vor fi în teren, acționând pentru prevenirea și combaterea evenimentelor care pot afecta liniștea și siguranța cetățenilor. Totodată, recomandăm tuturor să adopte o conduită preventivă si să respecte prevederile ordonanțelor militare, pentru siguranța personală și a celor din jur”, precizează reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available