Veste bună și în a doua zi de Paște: Niciun caz nou de COVID-19 în Caraș-Severin în ultimele 48 de ore!

Potrivit DSP Caraș-Severin, în ultimele două zile, nu a avut loc nicio schimbare în ceea ce privește evoluția cazurilor de COVID-19 în județ. Nu au fost înregistrate cazuri noi, nici decese sau pacienți vindecați și externați.

„Situația în Caraș-Severin, astăzi, 20 aprilie, se prezintă astfel: 71 de cazuri confirmate, 15 pacienți vindecați în Caraș-Severin și 7 în Timiș. Niciun deces nou. În acest moment, 44 de persoane sunt internate în spitalele din Caraș-Severin și două în alte județe”, informează reprezentanții DSP Caraș-Severin.

În ceea ce privește izolarea la domiciliu și carantina, în ultimele 24 de ore, 75 de persoane au ieșit de sub incidența acestor măsuri. În momentul de față, în Caraș-Severin mai sunt în izolare 469 de persoane, iar în carantină, 206.

La nivel național, potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategică, au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, 190 de noi cazuri de îmbolnăvire, iar 125 de pacienți au fost externați. În total, „până astăzi, 20 aprilie, pe teritoriul României au fost confirmate 8.936 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.017 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 451 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat”, informează Grupul de Comunicare Strategică.

CITEȘTE ȘI: Veste bună în prima zi de Paște: Niciun caz nou de COVID-19 în Caraș-Severin

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite