455 de scuturi anticoronavirus oferite prin Universitatea „Eftimie Murgu”

Campania „Și nouă ne pasă. În și pentru comunitate!”, inițiată de un grup de cadre didactice și studenți ai UEMR, a „înarmat” până acum cu viziere de protecție aproape 500 de cărășeni aflați în prima linie a luptei cu noul coronavirus.

Grupul de inițiativă al Universității „Eftimie Murgu” Reșița care și-a propus să producă și să ofere gratuit viziere de protecție și-a făcut public bilanțul campaniei „Și nouă ne pasă. În și pentru comunitate!”, după două săptămâni de activitate.

Până în prezent au fost realizate și distribuite gratuit 455 de viziere de protecție către diferite entități din regiunea Banatului de Munte, aflate, prin natura activității, în prima linie de luptă împotriva pandemiei SARS-CoV-2. Potrivit Biroului de presă al UEMR, beneficiari au fost: Spitalul Județean de Urgență Reșița (la 14 secții din cele trei staționare), Serviciul Județean de Ambulanță Caraș-Severin, Căminul pentru Persoane Vârstnice Reșița, Centrul de îngrijire și asistență „Sfânta Maria” Reșița, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Gl. Bg. Vasile Zorzor” Caraș-Severin, Crucea Roșie Română – Filiala Caraș-Severin, Centrul de Transfuzie Sanguină Reșița, Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș – Compartimentul boli infecțioase.

CITEȘTE ȘI: Universitatea ,,Eftimie Murgu” din Reşiţa produce viziere de protecţie pentru personalul medical

„Pe această cale aducem mulțumiri pentru efortul și munca permanentă depusă de echipa din universitatea reșițeană angrenată în această inițiativă civică, precum și celor care, prin donațiile realizate, au sprijinit nemijlocit campania, de la entități publice și private, la persoane fizice. Campania continuă!”, transmite conducerea UEMR.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite