Suntem prezenți și pe

Educație

Universitatea ,,Eftimie Murgu” din Reşiţa produce viziere de protecţie pentru personalul medical

Publicat cu

în

În vremuri de restriște nu pot fi nepăsători, astfel că un cadru didactic al Universității „Eftimie Murgu” din Reșița şi un student au decis să confecționeze viziere pentru personalul sanitar, utilizând tehnologia imprimării 3D. Ei se alătură astfel voluntar celor din prima linie în lupta pentru combaterea COVID-19.

Grupul de inițiativă al Universității „Eftimie Murgu” din Reșița elaborează viziere pentru protecție ce urmează a fi distribuite unităților sanitare, confruntate în această perioadă cu mari probleme de aprovizionare, în special pe palierul echipamentelor de protecție!

Și nouă ne pasă. În și pentru comunitate!

Ne străduim prin muncă și ne alăturăm celor din prima linie, voluntar, în lupta pentru combaterea virusului COVID-19. Grupul de inițiativă al Universității „Eftimie Murgu” din Reșița elaborează viziere pentru protecție ce urmează a fi distribuite unităților sanitare, confruntate în această perioadă cu mari probleme de aprovizionare, în special pe palierul echipamentelor de protecție!

Publicată de Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa pe Marţi, 31 martie 2020

Pentru că înțelege contextul actual, UEMR, din iniţiativa dr. ing. Relu Ciubotariu și a studentului Deian Ardeljan din cadrul Facultății de Inginerie și Management, apelează la comunitatea locală, și nu numai, să se alăture acestui demers pentru a putea onora numărul mare de cereri.

Asigurându-se că mesajul și efortul acestora sunt recepționate, aceștia nădăjduiesc că împreună pot depăși, cu bine, astfel de momente grele pentru comunitate, țară, prin implicare, dând valoare comunității în care trăiesc.

Pentru a susține acest demers civic de sprijinire a unităților sanitare confruntate în această perioadă cu mari probleme de aprovizionare, în special pe palierul echipamentelor de protecție, cei interesaţi să sprijine acestă acțiune pot dona în contul universităţii, existent în acest sens. Vizierele de protecție elaborate nu sunt destinate comercializării, donațiile urmând a fi direcționate spre achiziționarea materialelor și echipamentelor necesare în procesul de fabricație a acestora.

Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, CUI 3061983
IBAN: RO30TREZ18120F370100XXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Reșița
Motiv/ subiect: Donație ȘI NOUĂ NE PASĂ!

Facebook Comments

Cele mai citite