Amenzi și lemn confiscat. Poliția și Garda Forestieră au efectuat controale pe linie silvică în zona Anina

 

Poliția Orașului Anina și Garda Forestieră Caraș-Severin au desfășurat, timp de două zile, în perioada 23-24 martie, controale la depozite și la instalații de prelucrare a lemnului, precum și la transportatori de material lemnos.

 

Acțiunile comune pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților în domeniul silvic efectuate de polițiști din cadrul Poliției Orașului Anina și inspectori de la Garda Forestieră Caraș-Severin au vizat circulația, depozitarea, prelucrarea și comercializarea materialului lemnos.

 

„Au fost controlate depozite de material lemnos și instalații de prelucrare a lemnului din zona Anina, precum și autovehicule de transport material lemnos. În urma controalelor au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 17.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru. De asemenea, au fost confiscați 52,57 metri cubi de lemn rotund de diferite specii, în valoare totală de peste 11.000 de lei.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available