An Nou în siguranță! Peste 150 de polițiști vor fi zilnic la datorie

Polițiștii cărășeni vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în siguranță de evenimentele prilejuite de intrarea în noul an.

În aceste zile, peste 150 de poliţişti vor acţiona zilnic în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii ale statului cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice. Se acționează pe două paliere: unul de prevenire și al doilea de combatere a faptelor antisociale și de impunere fermă a legii.

 

Folosind în medie 77 de autospeciale, zilnic vor acționa în teren în total peste 400 de polițiști de la structurile de ordine publică, aproape 100 de poliţişti de la rutieră, precum și polițiști de la celelalte structuri: transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

 

Pe drumurile publice, poliţiştii de la rutieră vor fi prezenți pentru a preveni producerea de accidente, folosind aparatele de măsurare a vitezei, de stabilire a prezenței alcoolului în aerul expirat și aparatele drugtest.

 

În această perioadă, polițiștii de la arme, explozivi și substanțe periculoase, împreună cu polițiștii de la celelalte structuri, au intensificat acțiunile de prevenire și combatere a evenimentelor cauzate de folosirea ilegală a articolelor pirotehnice, până în prezent fiind indiponibilizate 252 de kilograme de astfel de materiale în Caraș-Severin.

 

Recomandăm cetăţenilor să aibă în vedere un minim de măsuri de autoprotecţie, pentru a petrece sfârșitul de an în liniște și siguranță!”, transmit oficialii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available