Primarul Ioan Popa: Un oraș are nevoie de educație, de sănătate și de o calitate a vieții astfel încât cetățenii din acea comunitate să fie fericiți

 

La final de an, edilul municipiului Reşiţa, Ioan Popa, a transmis mesaje de mulţumire atât colegilor săi din cadrul primăriei, cât şi tuturor reşiţenilor, pe care îi aşteaptă, la miezul nopţii, în Centrul Civic, pentru a sărbători împreună trecerea în Noul An.

 

Un an greu, cu multă muncă, dar şi cu realizări importante, cu numeroase proiecte în derulare care aduc disconfort cetăţenilor, dar care, odată finalizate, vor genera o calitate ridicată a vieţii în oraş. Aşa a caracterizat primarul municipiului Reşiţa, Ioan Popa, anul care tocmai se încheie, cu speranţa că 2023 va aduce rezultatele scontate. „ Sperăm ca 2023 să fie anul în care să și dotăm toate școlile din oraș, astfel încât elevii care studiază în Reșița să aibă un mediu complet de studiu, să fie o bucurie și pentru dascălii care activează în aceste școli. De asemenea, sperăm ca 2023 să fie anul în care să se contureze sau să se definitiveze soluțiile pentru noul spital județean, un obiectiv absolut obligatoriu în Reșița. Eu cred că un oraș are nevoie de educație, de sănătate și de o calitate a vieții astfel încât cetățenii care locuiesc în acea comunitate să fie fericiți. Eu şi colegii mei facem tot ce ne stă în putință pentru a realiza aceste trei deziderate”, a declarat primarul Ioan Popa.

 

Edilul a ţinut, la final de an, să le mulţumească colegilor săi din primărie, dar şi reşiţenilor: „La finalul unui an greu, vreau să le mulțumesc colegilor din primărie pentru munca depusă, tuturor colaboratorilor care și-au făcut bine treaba și, nu în ultimul rând, reșițenilor, cei care au arătat că au încredere în proiectele noastre și mai ales răbdarea pentru a suporta disconfortul din această perioadă. Ceea ce se întâmplă în Reșița acum va fi un motiv de mândrie pentru noi toți!”. Şi să transmită un mesaj pentru Noul An: „Le doresc reșițenilor un an nou plin de bucurii și de realizări. Ne vedem în Centrul Civic, să ciocnim un pahar de șampanie. Un An Nou fericit tuturor!”.

 

Aşadar, reşiţenii sunt aşteptaţi să sărbătorească Revelionul în Centrul Civic, unde, începând cu ora 22.30, vor cânta live trupele The Bandits și Viţa de Vie, iar la miezul nopţii va fi organizat un spectaculos foc de artificii.

 

Sursă foto: FB/Dronegasm

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite