ANINA SCHIMBĂ MACAZUL cu Marius Badescu, candidatul Forța Dreptei la funcția de primar

 

Dezvoltarea turismului, îmbunătățirea sistemului de sănătate, atragerea investițiilor și dezvoltarea economică, modernizarea infrastructurii școlare, asigurarea ordinii și siguranței publice, îmbunătățirea infrastructurii și protejarea mediului înconjurător sunt principalele direcții ale PROGRAMULUI DE GUVERNARE LOCALĂ cu care Marius Badescu se prezintă în fața locuitorilor orașului Anina.

 

Este tânăr, dinamic, activ, implicat în acțiuni sociale, are viziune și energie pentru a schimba orașul său natal și pentru a-l transforma într-un mediu prosper, echitabil și sustenabil. Este vorba despre Marius Badescu, candidatul Forța Dreptei pentru funcția de primar al Aninei, care, împreună cu echipa sa, dorește să stopeze decăderea fizică și morală a orașului, să imprime o altă direcție zonei și, nu în ultimul rând, să dea înapoi ceva locului în care s-a născut și a crescut.

 

„Deși cu inima nu am plecat niciodată din Anina, după liceu viața m-a dus în Banatul de pustă, la Lugoj și mai apoi în Timișoara. Pe lângă parcursul profesional, acolo m-am căsătorit și am mărit familia noastră cu trei copii absolut minunați. La 40 de ani am decis întoarcerea în Banatul de munte și iată-mă, trei ani mai târziu, în postura de candidat la Primăria orașului meu natal! O fac pentru copiii noștri, pentru mama mea, în memoria tatălui și fratelui meu, pentru că mă doare să văd decăderea fizică și morală a Aninei și pentru că simt că e datoria mea să dau înapoi ceva orașului în care am crescut. Nu sunt om de primă linie, de asta decizia de a candida mă duce mult în afara zonei mele de confort, dar când cei din prima linie nici nu înaintează, nici nu lasă pe alții să meargă înainte, nu-mi rămâne altceva de făcut decât să fac eu un mare pas în față”, spune Marius Badescu.

 

ORAȘ ÎN EVOLUȚIE este programul echipei lui Marius Badescu pentru dezvoltarea locală în Anina, centrat pe 9 direcții importante:

 

TURISM:

Transformarea Aninei în stațiune turistică de interes internațional și promovarea resurselor turistice locale prin dezvoltarea de trasee tematice și evenimente culturale, pentru a atrage vizitatori și a spori economia locală.

SĂNĂTATE:

Prioritatea este modernizarea și extinderea infrastructurii medicale, precum și implementarea programelor de prevenție și accesibilitate la servicii de sănătate de calitate pentru toți locuitorii orașului.

SOCIAL:

Creșterea nivelului de trai al comunității prin programe de sprijin pentru categoriile defavorizate, dezvoltarea de centre sociale și facilitarea accesului la locuințe sociale.

INVESTIȚII ȘI DEZVOLTARE ECONOMICĂ:

Atragerea investițiilor în diverse sectoare economice, stimularea antreprenoriatului local și crearea de locuri de muncă prin programe de susținere a mediului de afaceri.

EDUCAȚIE:

Modernizarea infrastructurii școlare, implementarea unor programe educaționale inovatoare și susținerea cadrelor didactice pentru a asigura un învățământ de calitate și accesibil.

ORDINE ȘI SIGURANȚĂ PUBLICĂ:

Consolidarea forțelor de ordine, creșterea gradului de siguranță în comunitate prin monitorizare și prevenție a infracționalității, și promovarea colaborării cu comunitatea în implementarea soluțiilor de securitate.

INFRASTRUCTURĂ:

Modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere, de transport public și de utilități, pentru a îmbunătăți mobilitatea și calitatea vieții locuitorilor.

SPORT ȘI TINERET:

Dezvoltarea infrastructurii sportive, promovarea activitățile recreative, programe programe educaționale și de recreere pentru tineret, pentru a stimula un stil de viață sănătos și implicarea activă în comunitate.

PROTECȚIA MEDIULUI:

Implementarea măsurilor de protecție a mediului înconjurător, promovarea energiilor regenerabile, gestionarea eficientă a deșeurilor și implicarea comunității în acțiuni de conservare a resurselor naturale și reducere a poluării.

 

„Programul nostru de guvernare se angajează să construiască un oraș echitabil, prosper și sustenabil, prin promovarea dezvoltării economice, îmbunătățirea accesului la servicii sociale și medicale de calitate și protejarea mediului înconjurător”, spune candidatul Forța Dreptei pentru funcția de primar al orașului Anina. Mai multe despre program, dar și despre Marius Badescu și echipa sa de consilieri locali Forța Dreptei găsiți pe pagina sa: badescuprimar.ro.

 

 

(PE)

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available