Apeluri-rugăminte ale primarului Brian Filimon către cetățenii comunei Măureni

Primăria Măureni face apel la cetățenii comunei să ofere informații despre persoanele vârstnice lipsite de ajutor, astfel încât administrația locală să-i poată ajuta pe toți nevoiașii trecuți de 65 de ani. Primarul Brian Filimon lansează, totodată, și un altfel de apel.

„Având în vedere necesitatea protejării persoanelor vârstnice din comuna Măureni, persoanele în vârstă de peste 65 ani, fără susținători sau altă formă de ajutor, sunt rugate să sune la numărul de telefon 0255/526001 pentru luarea în evidență și sprijinirea acestora în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuinței. De asemenea, rugăm pe oricare dintre dumneavoastră care are cunoștință de persoane vârstnice, de peste 65 ani și fără susținători sau altă formă de ajutor, sunați la numărul amintit mai sus. Vă mulțumim!”, este mesajul transmis cetățenilor din Măureni de către Primăria comunei.

Totodată primarul Brian Filimon vine cu „rugămintea de a păstra intervalul orar 11.00-13.00 doar pentru cei cu vârsta de peste 65 de ani. Ceilalți nu vom circula în acest interval”.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite