Aproape 4.000 de elevi din Caraş-Severin au primit tablete de la Ministerul Educaţiei

La Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin a ajuns, astăzi, ultima tranşă de echipamente IT destinate elevilor care provin din medii sociale defavorizate şi care nu dipspuneau de dispozitive necesare pentru desfăşurarea cursurilor în sistem online.

După ce, la sfârşitul lunii noiembrie, Ministerul Educaţiei a trimis în Caraş-Severin un prim lot de 1.800 de tablete, astăzi au fost recepţionate şi celelalte 1.983 de dispozitive dintr-un total de 3.783 câte au fost solicitate. „A ajuns și se distribuie, astăzi, 22 decembrie, în unitățile de învățământ din Caraș-Severin, a doua tranșă de tablete de la Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Este vorba despre 1.983 de dispozitive, din totalul de 3.783, atribuite elevilor din familii defavorizate, pentru învățarea online. Tabletele vor fi predate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean directorilor unităţilor de învăţământ, iar aceștia le vor distribui, în perioada următoare, elevilor pentru care s-a făcut solicitarea”, informează purtătorul de cuvânt al ISJ Caraş-Severin, Ioan Chiosa.

Reprezentantul Inspectoratului Şcolar Judeţean a mai precizat că tabletele din primul lot au fost, deja, distribuite elevilor care aveau nevoie de ele pentru a putea participa în condiţii optime la şcoala în sistem online.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite