Aquacaraș anunță întreruperea furnizării apei potabile pe mai multe străzi din Reșița și Oravița

 

În vederea montării de branșamente pe Strada Simion Mangiuca din Oravița și pentru eliminarea unei avarii apărute pe Calea Timișoarei din Reșița, societatea Aquacaraș anunță întreruperea furnizării apei potabile, astăzi, pe mai multe străzi din cele două localități.

 

În cazul Oraviței, oprirea apei este programată în intervalul orar 10.00-19.00 și va afecta consumatorii de pe străzile: Simion Mangiuca, Mihail Kogălniceanu, 1 Decembrie, George Coșbuc, Prieteniei, Damaschin Bojincă, Victoriei, Mihai Novac, Mihai Eminescu și Emanoil Gojdu.

 

Intervenția la avaria produsă pe Calea Timișoarei din Reșița va fi făcută la noapte, între orele 22.00-05.00, și va afecta consumatorii casnici și operatorii economici de pe Calea Timișoarei și străzile Mozart, Verdi, Ion Vidu, Iosif Velceanu, Speranței, Mănăstirii, Bârzăviței, Nicolae Marcu, Nicolae Adam și Alexandru Pop.

 

„Ne cerem scuze consumatorilor afectați de aceste opriri. La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Dacă situaţia persistă vă rugăm să contactați SC Aquacaraș SA – Dispecerat Central, la numărul de telefon 0255-215643 sau 0766341274. Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere.”, transmite conducerea companiei de apă și canalizare.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite