Aquacaraș anunță oprirea alimentării cu apă la Oravița și Reșița

În vederea eliminării unei avarii apărute la rețeaua de apă pe strada Simion Mangiuca din Oravița, societatea Aquacaraș anunță întreruperea furnizării apei potabile, astăzi, în Piața Ferdinand și pe strada Simion Mangiuca.

Oprirea apei este programată în intervalul orar 7,45.00-10.30 . Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC Aquacaraș SA –Punctul de Lucru Oravița.

De asemenea, în vederea inlocuirii unui robinet la un hidrant în centrul civic, se oprește furnizarea apei între orele 9-14 în Piaț 1 Decembrie 1918 dar vor fi afectați doar cei din cladirea fostului IPJ și Nera Shoping Center.

„Ne cerem scuze consumatorilor afectați de această oprire. La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Dacă situaţia persistă vă rugăm să contactați SC Aquacaraș SA – Dispecerat Central, la numărul de telefon 0255-215643 sau 0766341274. Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere.”, transmite conducerea companiei de apă și canalizare.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available