Aquacaraș: Avarie în Reșița, patru străzi fără apă potabilă. UPDATE: Încă o avarie!

O avarie produsă în rețeaua de conducte din Reșița a societății Aquacaraș a impus oprirea furnizării apei potabile, astăzi, 30 martie, pentru consumatorii de pe patru străzi din municipiu.

În vederea eliminării unei avarii apărute la conducta principală, astăzi la ora 8.00, Aquacaraș a opri furnizarea apei potabile în zonă. Se estimează că situația va fi remediată până la ora 16.00. „Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Făgărașului, Cibinului, Gurghiului și Almăjului. Lucrarea va fi executată de către personalul SC Aquacaraș SA. Pentru orice problemă apărută după reluarea furnizării apei, utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643 sau 0766341274. Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere”, transmite conducerea companiei județene de apă și canalizare.

UPDATE, ora 11.35

Încă o avarie anunțată de Aquacaraș. La ora 11.00 a fost oprită furnizarea apei pentru consumatorii de pe Strada Gratz și pentru locatarii din Blocul 36 de pe Bulevardul Al. I. Cuza. Tot la ora 16.00 ar urma să se încheie intervenția personalului Aquacaraș și în cazul acestei avarii.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available