Percheziții la dealeri de droguri din Reșița. Au ieșit din arest preventiv și și-au reluat obiceiurile

Polițiștii SCCO Caraș-Severin, sub coordonarea procurorului DIICOT, au făcut în această dimineață cinci percheziții domiciliare în Reșița la o rețea de traficanți de droguri.

Aceștia fuseseră arestați preventiv pentru fapte similare, iar, la expirarea măsurii preventive, aceștia și-au reluat vechile obiceiuri.

„Din verificări a reieșit că, în cursul anului 2020, 6 persoane, 4 bărbați și 2 femei, s-ar fi ocupat cu distribuirea de etnobotanice către diferiți consumatori din Reșița. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate diferite cantități de fragmente de natură vegetală, substanță sub forma de pulbere și doze pregătite pentru distribuție. Substanțele psihoactive ar fi fost achiziționate din Timișoara, ulterior fiind prelucrate și vândute în doze de 0,5 grame, pentru sume cuprinse între 30 și 50 de lei pentru o doză”, transmite inspectorul principal Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Se pare că rețeaua distribuia drogurile pe raza municipiului Reșița. Perchezițiile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La acțiuni au participat polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available