Ar trebui să cumperi un Samsung Galaxy S20?

Pentru majoritatea oamenilor, Samsung Galaxy S20 este cel mai bun telefon Android disponibil în acest moment și va fi, probabil, cel mai bine vândut dispozitiv Android al anului, cu o mulțime de clienți fericiți.

Avantaje:

  • Ecran minunat
  • dimensiune perfectă
  • Îmbunătățiri enorme ale camerei față de S10

Dezavantaje

  • Scanerul de amprente este slab
  • Viteza de reîmprospătare 120Hz scurge bateria
  • Arată la fel ca orice alt telefon Samsung

Având în vedere că telefoanele Android puternice cresc în dimensiune tot timpul, Samsung Galaxy S20 schimbă ritmul în mod revigorant. De asemenea, se întâmplă să fie cel mai bun telefon Android pe care îl poți cumpăra chiar acum.

Sunt foarte puține surprize la Samsung Galaxy S20. . Este un flagship Samsung fără îndoială: specificații de top, design clasic Samsung și așa mai departe.

Totul pare să fie ceva mai bun de data aceasta – în special camera, care oferă o îmbunătățire semnificativă a eforturilor anterioare ale Samsung.

S20 este puțin probabil să schimbe părerile celor care nu sunt deja fani ai designului, software-ului Samsung și chiar a unor atribute de fotografie. Pentru toți ceilalți, totuși, există o mulțime de lucruri de care să se bucure.

Cameră foto – O îmbunătățire uriașă față de Galaxy S10

Să începem cu aparatul foto, deoarece este atuul principal aici. Chiar dacă Galaxy S20 Ultra beneficiază de noi adăugări fanteziste (senzor principal de 108 megapixeli, zoom 100x, selfie de 40 de megapixeli), Samsung Galaxy S20 oferă o actualizare semnificativă.

Există trei camere principale din spate: o cameră wide de 12 megapixeli cu obiectiv f / 1.8 și OIS; un obiectiv ultra-lat de 12 megapixeli; și o cameră telefoto de 64 megapixeli cu obiectiv f / 2.0 și OIS. Samsung spune că senzorul de pe camera principală de 12 megapixeli a fost reconstruit complet, pixelii săi mai mari permițând să intre mai multă lumină.

Cel mai important lucru pentru oricine face upgrade de la Galaxy S10 este faptul că instantaneele rezultate reprezintă un salt imens. Oferta camerei Samsung a stagnat de ani buni, cu același senzor folosit în mod repetat în telefoane. Cu Samsung Galaxy S20, compania ridică ștacheta.

Videoclipul este un alt plus: înregistrarea 8K este prezentă (folosind senzorul tele), deși probabil nu vei avea nicio modalitate de a reda acea înregistrare. Cu toate acestea, este o caracteristică impresionantă pentru un telefon mic, precum Samsung Galaxy S20, iar rezultatele sunt puternice.

Ecran – Rata de reîmprospătare de 120Hz asigură o funcționare super lină

Afișajele de pe flagship-urile Samsung au fost considerate multă vreme cele mai bune, iar cu Samsung Galaxy S20, compania adaugă o caracteristică foarte solicitată: o rată de actualizare de 120Hz. Acest lucru înseamnă că panoul OLED ușor curbat de 6,2 inci va reîmprospăta de 120 de ori pe secundă, în loc de 60 de ori pe secundă, cum se întâmplă pe aproape toate celelalte telefoane din 2019. Rezultatul? Totul se simte mult mai lin, ceea ce dă impresia că telefonul este mai rapid.

Performanță și specificații – Galaxy S20 este rapid și oferă cea mai ușoară experiență Android

Ca și fratele său mai scump, Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S20 este impresionant când vine vorba de specificații. Componentele interne de înaltă gamă variază de la cele mai recente procesoare și tipuri de RAM, la cele mai noi standarde de livrare a energiei USB-C.

Dispozitivul este alimentat de chipsetul Exynos 990 7nm și dispune de 12 GB RAM LPDDR-5. Aceste componente interioare rapide, însoțite de afișajul lin de 120Hz, asigură un telefon rapid în aproape toate sensurile.

Iar Samsung Galaxy S20 este primul telefon pregătit pentru pachetul 5G.

Durata de viață a bateriei – O opinie mixtă

Bateria Samsung Galaxy S20 nu este impresionantă, mai ales când iei în considerare dimensiunea telefonului. Problema este acel afișaj de 120Hz, care consumă energie enormă.

Din fericire, Samsung oferă o mulțime de moduri de a prelungi viața bateriei. Poți modifica rezoluția, împiedica performanța, opri funcțiile neesențiale. În plus, există diferite moduri de economisire a bateriei, fiecare dintre ele putând fi personalizat. Desigur, nimic din toate acestea nu este ideal și nu este înlocuitor pentru durata de viață excelentă a bateriei – dar acesta este prețul pe care îl vei plăti pentru un afișaj de acest tip.

Software – Samsung One UI 2.1 este cel mai bun software

Dacă pe vremuri era un motiv să eviți telefoanele Samsung, acum sistemul de operare Android One UI 2.1 este cel mai complet și de încredere pentru a gestiona un flagship din seria S.

Verdict: Ar trebui să cumperi Samsung Galaxy S20?

Pentru majoritatea oamenilor, Samsung Galaxy S20 este cel mai bun telefon Android disponibil în acest moment. Da, alte alte telefoane oferă câteva trucuri suplimentare, iar unele au o cameră mai bună, dar niciun alt telefon nu oferă un pachet la fel de complet ca Samsung Galaxy S20. De la suportul 5G până la performanțe impecabile, de la aparatul de fotografiat extrem de îmbunătățit până la ecranul absolut superb – cautati Samsung Galaxy S20 , el este regele Android. Deocamdată, oricum.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available