Arin Ispas (Forța Dreptei): Nu toți pot fi (sau gândi) ca tine, Andrei Ungur!

 

La mai bine de trei luni de când președintele PNL Caransebeș, Arin Ispas, demisiona din partid și se înscria în Forța Dreptei, interimarul din fruntea organizației locale liberale Andrei Ungur și-a zis că e cazul să-l atace pe fostul său coleg. Care nu vrea să-i rămână dator, așa că îi dă o replică pe măsură.

 

„Probabil că alții le oferă lucruri pe care noi nu putem să le onorăm. Nu văd alt motiv, nu văd niciun salt politic spectaculos după ce au plecat din PNL nici la Arin Ispas, nici la Marius Isac.” Declarația îi aparține lui Andrei Ungur și a fost făcută zilele acestea (AICI), după ce liberalul Isac anunțase că va vota în Consiliul Județean (CJ) alături de opoziția majoritară, controlată de social-democrați.

 

Așa se face că Arin Ispas s-a trezit băgat de Ungur în aceeași oală cu Marius Isac, deși motivele dezicerii celor doi de politica actualului PNL sunt total diferite. Iar contextele, de asemenea: prin schimbarea taberei, Marius Isac s-a asigurat că nu poate fi înlăturat din funcția de vicepreședinte CJ, pe când Arin Ispas a trecut la un partid din opoziție, care nu are cum să ofere posturi în administrația publică. Nici în cea centrală, nici în cea locală. Iar liberalul Andrei Ungur, fost secretar de stat și actual administrator public județean, era cel mai în măsură să știe lucrurile astea.

 

Pus în fața unor insinuări fără pic de susținere în ceea ce-l privește, Arin Ispas îi dă replica președintelui interimar al PNL Caransebeș: „Constat cu regret că, pentru Andrei Ungur, decizia de a pleca dintr-o formațiune politică și înscrierea în alt partid nu o iau decât cei ce țintesc «salturi politice» în carieră. Și că a face politică înseamnă a căuta să obții «lucruri», beneficii personale, din partea partidului tău. Andrei Ungur este într-o gravă și regretabilă eroare. Nu toți pot fi (sau gândi) ca el. Eu am intrat în politică pentru a-mi ajuta comunitatea în care trăiesc. Și am ales să fac politica liberală, și nu politica PSD!”

 

Subliniind că a decis să iasă din PNL pentru a face echipă cu „adevărații liberali – cei de la Forța Dreptei – care nu au trădat încrederea electoratului acceptându-i alături de ei la guvernare pe cei de la PSD”, Arin Ispas îi recomandă lui Ungur să nu le poarte grija foștilor săi colegi. Mai bine și-ar aminti ce promiteau, el și ceilalți liberali, cetățenilor în campaniile electorale din anul 2020 și ce s-a ales de acele promisiuni”.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite