Arme deținute ilegal. Polițiștii au efectuat percheziții pe raza municipiului Reșița

 

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița, au efectuat, ieri, trei percheziții la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

 

Descinderile polițiștilor au avut loc pe raza municipiului Reșița, în urma perchezițiilor efectuate la trei adrese fiind ridicate trei arme neletale, cu aer comprimat, supuse autorizării și peste 250 de bucăți de proiectile metalice, care ar fi fost deținute fără drept. Potrivit polițiștilor, persoanele vizate în acest dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița nu erau autorizate conform legii pentru deținerea de arme neletale, supuse autorizării. Activitățile au beneficiat de sprijinul Serviciului de Investigații Criminale și al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin.

 

„Pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available