Asfalt proaspăt și pe DJ 582. Romeo Dunca: „Investițiile vor continua, modernizarea drumurilor este o preocupare a administrației județene”

 

Consiliul Județean Caraș-Severin continuă lucrările de reabilitare a drumurilor județene, cel mai recent exemplu fiind DJ 582.

 

Zilele trecute au început lucrările de reparații pe întreaga lungime de 47 km a DJ 582, de la Cuptoare la Slatina-Timiș, via Văliug-Gărâna-Brebu Nou.

 

„Prin lucrările pe care le derulăm zilele acestea ne dorim să asigurăm o circulație în condiții optime pe întreg traseul de 47 km al DJ 582, un drum care traversează o zonă de munte, cu un foarte mare potențial turistic. Investițiile vor continua, modernizarea drumurilor este o preocupare a administrației județene, transpusă în toate proiectele pe care le derulăm în întreg județul”, a declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

 

 

CITEȘTE ȘI: Se toarnă covor asfaltic pe DJ 572. Romeo Dunca: „Acest drum este o imagine a impotenței administrative din Caraș-Severin de zeci de ani”

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available