Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte organizează campania „Banatul dăruiește viață”

În perioada 25-26 noiembrie, tinerii voluntari ai ATOR Banatul de Munte în parteneriat cu Liga Studenților UBB Reșița, Crucea Roșie și ASCOR Timișoară organizează campania de donare de sânge „Banatul dăruiește viață”.

„Cunoscând cu toții nevoia uriașă de donatori de sânge care există și la nivelul județelor Caraș-Severin și Timiș, ATOR Banatul de Munte și ASCOR Timișoară și-au dat mâna pentru prima oară în cadrul acestei acțiuni nobile care are că principal scop, în fond, salvarea celor din jur care au atât de mare nevoie de implicarea noastră că să trăiască.Da, prin donarea de sânge dăruim viață. Și ce poate fi mai frumos decât să știi că dăruiești o parte din ține, la propriu, că să îl salvezi pe cel aflat în suferință?

Haideți să ne unim, în această perioadă delicată și confuză în care tot ceea ce se întâmplă în lume pare că vrea din ce în ce mai mult să ne separe unii de ceilalți și să uităm că am fost lăsăți să trăim împreună pentru că să ne sprijinim, să ne iubim și să ne cercetăm unii pe alții.Pentru cei care doresc să doneze, în județul Caraș-Severin, și doresc mai multe informații sau detalii, pot apela la numărul de telefon: 0743.580.483 – Andra Jurcă, responsabil din partea ATOR Banatul de Munte cu organizarea aceastei campanii.

Donând, distribuind, informând, sprijinind, putem ajută, la modul cel mai real, la salvarea unei vieți.

P.S.: Conform prevederilor medicale existente, din surse oficiale vă informăm cu privire la faptul că nu se va face testul Covid pentru a putea dona sânge!” – declară Asociația ATOR Banatul de Munte.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available