„Aspecte din CSR” – expoziție itinerantă la aniversarea celor 250 de ani de foc nestins la Reșița

 

După Reșița, Alba Iulia și Hunedoara, expoziția itinerantă „Aspecte din CSR” organizată de Casa de Cultură a Studenților din Reșița în parteneriat cu Primăria Reșița, Muzeul Cineastului Amator și Jancsi Mato, fiul lui Ioan Mato, fotograful Combinatul Siderurgic Reșița, ajunge, vineri, 14 mai, și la Petroșani.

 

Gândită ca un eveniment de aniversare a celor 250 de ani de industrie la Reșița (1771-2021) și, totodată, ca un omagiu adus lui Ioan Mato, fotograf și cineamator în cadrul cineclubului „Siderurgistul” din Combinatul Siderurgic Reșița, expoziția de fotografie „Aspecte din CSR” va fi vernisată vineri, 14 mai, cu începere de la ora 12.00, în holul Stației CFR Petroșani.

 

„Expoziția este itinerantă, fiind deja prezentată la Reșița, Alba Iulia și Hunedoara. Panourile cu fotografii, realizate de Casa de Cultura Studențească Reșița, în parteneriat cu Muzeul Cineastului Amator, își continuă călătoria prin țară și au poposit la Petroșani. Aici, expoziția este montată cu sprijinul CFR S.A. – Stația CFR Petroșani și al Urban Lab Valea Jiului și prezintă o selecție de fotografii realizate de Ioan Mato”, transmit organizatorii evenimentului.

 

Expoziția va rămâne la Petroșani timp de o săptămână, până vineri, 21 mai.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available