Atenție la parbrize! Se toarnă șlam bituminos pe drumul dintre Bozovici și Oravița

 

Cine a trecut zilele acestea cu mașina pe drumul dintre Anina și Bozovici, pe lângă Lacul Miniș și Cascada Bigăr, a constatat că se toarnă un nou strat asfaltic. Un strat subțire, foarte subțire…

 

Explicații despre lucrările executate acum pe DN 57B ne-au oferit reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara: „Pe DN 57B între Oravița și Bozovici, județul Caraș-Severin, se fac lucrări de așternere de straturi rutiere foarte subțiri (șlam). Antreprenorul lucrării este Viarom Construct. Așternerea de straturi rutiere foarte subțiri prelungește durata de viață a drumului și îmbunătățește rugozitatea”.

 

Până la finalizarea lucrărilor, pe mai multe sectoare de drum de pe Valea Minișului au fost instituite restricții de viteză, 40 km/h. „Respectați semnificația indicatoarelor rutiere!”, este apelul către șoferi transmis de DRDP Timișoara. Astfel, până când șlamul se așează, șoferii trebuie să fie cu băgare de seamă deoarece granulele din această compoziție – emulsie, piatră și ciment – pot afecta atât vopseaua de pe caroseria mașinii, cât și parbrizele.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite