Atenție la portofele în spațiile publice! Doi indivizi au șutit un portofel chiar din fața Serviciului Public de Evidență a Populației Reșița

 

Două persoane au profitat de neatenția alteia ce se afla la Serviciul Public de Evidență a Populației Reșița pentru preschimbare de documente și i-au furat portmoneul.

 

Marți, în preajma orelor 12.30, o persoană ce s-a prezentat la Serviciul Public de Evidență a Populației pentru actualizarea unor documente și-a lăsat pentru un moment portofelul nesupravegheat pe una dintre băncile din fața instituției. Acesta a fost însușit fără drept de către alte două persoane aflate în zonă, care au și plecat imediat. Când și-a dat seama că-i lipsește portmoneul, persoana păgubită a anunțat imediat Poliția Locală.

 

Implicarea polițiștilor locali din cadrul Biroului Oordine Publică aflați în serviciu a făcut ca în foarte scurt timp cele două persoane implicate să fie găsite și oprite în Piața 1 Decembrie 1918. La verificările făcute, s-a constatat că R.C. din Anina și V.R. din Reșița au aruncat portofelul la gunoi, pe o platformă de pe bld. A.I. Cuza, o parte din bunuri fiind recuperată”, transmit polițiștii locali.

 

A fost anunțată echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Reșița, care a preluat cercetările.

 

Vă rugăm să fiți atenți și să vă supravegheați obiectele personale aflate în posesia dumneavoastră atunci când vă aflați în spații publice!”, este mesajul transmis de reprezentanții Primăriei Reșița.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available